top of page
gold-logo.png

DE LAMP

Het FÉ team dat samenwerkt met craftsmen uit Mexico, creëert met veel passie exclusieve, handgemaakte lampen van 100% natuurlijk materiaal, dat zowel opaque, transparant of doorschijnend kan zijn (Mariaglas soort) De balans tussen het natuurlijke en het tijdloze design staat hierin bij ons centraal.  

Daarom is elk stuk uit de FÉ collectie anders en zijn de afmetingen, vormen, gewicht en kleuren van jouw FÉ uniek en qua design onherhaalbaar. 

Eenvoudig indrukwekkend...
De elegante FÉ lamp met haar dynamische vormen en warme- en zachte licht is een  bijzonder accessoire dat ontworpen is om een personal touch te geven aan de decoratie en ambiance van jouw interieur. Rust, intimiteit, gezelligheid of een stukje happiness: de FÉ lamp straalt het allemaal uit! 

 

Laat je overdag verrassen door de natuurlijke schoonheid en tinten van FÉ, die variëren van parelmoer, satijn, bruin of soms misschien een vleugje roze. 
A piece of art!

 

‘s Avonds kun je de dimmer gebruiken om jouw perfecte sfeer te creëren en te genieten van FÉ’s ontspannende ‘ moonglow’. 
 

Be in your happy place!

Manual de Usuario

Download

Comfort

dimmer-white.png

Met de eenvoudig bedienbare roterende dimmerschakelaar kun jij perfect de gewenste lichtintensiteit en sfeer regelen. 

foco-white.png

LED Technology

De reeds geinstalleerde dimbare 3W - 300 LUMEN LED bulb zorgt voor een speciale en warme verlichting van de diverse ruimtes binnen jouw interieur. 
Lange levensduur en zeer energiezuinig in verbruik! 

NOM.png

Kwaliteit en Veiligheid

De kabel met dimmer & LED bulbs die FÉ gebruikt is in overeenstemming met de geldende technische normering van design, productie en functionaliteit. 

Specs

Σελήνη

Selênê (Luna) 

The crystal of light by excellence

 

Seleniet, dat over duizenden jaren is gevormd, is een gehydrateerd calciumsulfaatmineraal, in de vorm van delicate, gelaagde kristallen. omdat de heldere kristal het licht gemakkelijk absorbeert en verspreidt, onstaat de fascinerende zachte
' moon glow '.

Niet voor niets gaat het verhaal dat seleniet haar naam kreeg van de Griekse godin van de maan, Selênê. De naam komt van het oude woord

' Selas ' wat ' licht ' betekent. 

Daarnaast staat seleniet ook wel bekend als de steen van innerlijke rust, harmonie en bescherming. 

Feng Shui-specialisten bevelen deze kristallen lampen aan als een harmonizer voor de omgeving. Zij zijn van mening dat seleniet -  bij uitstek geliefd om de ontspannende eigenschappen - bijdraagt ​​aan de positieve energieën binnen het interieur.

Je kunt jouw natural crystal selenite lamp in elke droge binnenruimte plaatsen waar je sfeer wilt geven met haar ontspannende en stimulerende glow. Of natuurlijk gewoon waar je kunt genieten van het prachtige minimalistische en organische ontwerp van jouw FÉ en haar natuurlijke kleuren. 

9F978742-53CD-4881-89A3-C750137A74EA_1_201_a.jpeg
La Selenita
Ontwerp zonder titel (3).png

RE-USABLE VERPAKKING


Wil je jezelf een FÉ lamp cadeau doen of aan een van jouw loved ones als onvergetelijk & persoonlijk geschenk?

 

Jouw FÉ Luminous komt inclusief een elegante branded Giftbag, voorzien van het originele FÉ logo uitgevoerd in goudkleurige print en gemaakt van 100 % natuurlijk Mexicaans manta katoen.

 
Het formaat biedt veel mogelijkheden, zodat de bag ook super geschikt is voor een reusable ‘ tweede leven’ dat jij of degene die je het cadeau doet eraan wilt geven. 
Tip: Mocht je de bag willen wassen: graag koud en kijk uit met strijken in verband met de opdruk!

 

Daarnaast gaat elke lamp vergezeld van een origineel vormgegeven kaartje met een subtiele verrassing (You’ll love it!)  & QR code die bij activering doorverwijst naar de gebruiksaanwijzing waar meer info te vinden is over de FÉ lamp. Mocht je FÉ als uniek cadeau kiezen, dan zal de ontvanger zeker de exclusiviteit begrijpen van het stuk dat jij geeft.

 

FÉ, the happy gift

El Empaque
bottom of page