top of page

FÉ, the versatile lamp

Why you'd need one . . .

hands.png

The Gift

De FÉ lamp is het perfecte persoonlijke geschenk om jouw liefde, vriendschap of affectie te tonen. Elk van onze Crystal Seleniet lampen heeft namelijk haar eigen verhaal en vorm op zich; dat is wat het zo speciaal en onherhaalbaar maakt...Plus het buitengewone ontwerp is geschikt elke (droge) ruimte sfeervol te verlichten. Een cadeau om voor altijd te koesteren!

Fijn detail: Bij aankoop van jouw FÉ lamp krijg jij een herbruikbare giftbag, uitgevoerd in stylish Mexicaans manta katoen.

Jezelf verwennen en verrassen met een FÉ Lamp?

Neem een kijkje bij onze FÉ Surprise Lampen 

The Gift
allison-heine-PeBAr07F32E-unsplash.jpg
heart.png

Lifestyle

Wij geloven dat het gebruik van mooi licht en natuurlijke materialen in het interieur een bijzondere invloed heeft op onze ‘ mood ‘ en een harmonieuze happy lifestyle.

 

Ook het nemen van jouw eigen momenten om jezelf - met de soms drukke agenda - weer op te laden is daarbij belangrijk. Een avondje op de bank met een boek of serie, gezellig loungen met vrienden of juist helemaal 'niets' doen: Welke ontspanning jij ook kiest om balans te brengen in jouw leven: Met haar positieve vibes en uplifting & soothing energy is FÉ jouw soulmate! 

 

Om het helemáál af te maken, kun je de sfeer optimaal zelf regelen met de bijgeleverde roterende dimmer. 

Lay back & Relax!

jey.png

Living

Minimalistisch, Scandinavisch, neutraal, Boho, Japandi, Retro, Urban, landelijk of misschien wel modern…

Vanwege haar natuurlijke kleurstelling & organische design zal de FÉ Lamp binnen jouw interieur  - overdag, ‘s avonds of ‘s nachts - stijlvol en subtiel in blenden.

 

Plaats jouw FÉ binnen elke woon-, leef- of werkruimte waar je wilt genieten van haar schoonheid & zachte, warme licht.  Met haar typerende & ontspannende ‘moonglow’ is zij ook nog eens een prachtig nachtlampje voor de slaapkamer. You’ll see! 

IMG_4366.jpeg
Living
Lifestyle
stones.png

Yoga

“ That feeling when you’ve meditated, did your yogaflow and chosen your daily crystal!”

                                  - Renew Holistic Wellness -

 

No worries! We’ve got your back! 

Want met jouw betoverende FÉ Crystal Selenite Lamp breng jij jouw Yoga Practice to the next level! Waar jouw yoga oefeningen ervoor zorgen dat jij ruimte creëert doordat jouw energie gaat stromen, zorgt FÉ er juist voor dat zij jouw ruimte verlicht met met zachte- en stimulerende energie, zodat jij je fijn kalm en geaard zult voelen. 

Seleniet, de Engelensteen, is een zachte, vrouwelijke steen, ideaal om meer harmonie en sereniteit in jouw leven te brengen. 

 

Meer weten over deze happy crystal?  Zie hier onze blogpost

shashi-chaturvedula-W9PWT_FzGiU-unsplash_edited.jpg
Yoga
alex-bertha-Jyg7xHRmXiU-unsplash.jpg
triskel.png

Holistic & Wellness

De FÉ lamp is handcarved uit selenietkristallen uit het magische Mexico. Ooit ontstaan rondom de Stille Oceaan. 

 

Bied jij ontspannende massages, wellnessbehandelingen, reinigende reiki's of inzichtgevende lezingen aan en wil jij een sfeervolle, serene ruimte creëren? 

Onze lamp is relaxing for mind, body & spirit; Een prachtige toevoeging binnen jouw praktijk of salon!

 

Seleniet staat bekend als de spirituele steen van harmonie, innerlijke rust en bescherming. Niet voor niets bevelen Feng Shui-specialisten deze kristallen lampen aan als harmonizer voor jouw omgeving.

Holistic & Wellness
stars.png

Baby & Kids

Rust, harmonie, veiligheid en een stijlvolle, warme sfeer: de FÉ Lamp straalt het allemaal uit. Daarom is zij een onmisbaar, neutraal en tijdloos accessoire voor elke baby- en kidsroom. 

Door haar lage energieverbruik is jouw FÉ Lamp bijzonder veilig en duurzaam in gebruik (3W Led). Hierdoor kan de lamp ' s nachts of overdag gerust aan blijven zonder dat zij warm of oververhit raakt.

Ook tijdens de de spannende reis van zwangerschap en geboorte is onze FÉ Lamp jouw vertrouwde lichtbron  ♥︎

FÉ, an absolute favorite for moms & baby's

joshua-reddekopp-qLFJKFBppPM-unsplash.jpg
Baby & kids
Hospitality Interior Decoration
javardh-FC59Au36moM-unsplash.jpg
seashell.png

Hospitality Interior Decoration

Hotel - Restaurant - Bar - Club - Spa - Salon - Art Gallery - Winkel - Kantoor - Particuliere woning 

 

Als je op zoek bent naar een bijzonder-, functioneel- en duurzaam detail voor jouw interieurinrichtingsproject: 

Overweeg dan eens de FÉ Natural Crystal Lamp. 

 

Verfijning en functionaliteit komen samen in onze bijzondere FE Collectie om ambiance in het interieur te creëren die gastvrijheid, persoonlijkheid, rust of intimiteit uitstralen.

 

De tijdloze FÉ lamp met haar organische design, neutrale kleurstelling en ongeëvenaarde sfeervolle licht zal subtiel schitteren in elke ruimte waarbij het ‘Hospitality gevoel’ van belang is. 

Ga naar onze page for Professionals

FÉ: Creating Ambiance...

bottom of page