top of page

GECREËERD DOOR DE NATUUR 
   GEMAAKT VOOR JOU!

Filosofie

   FÉ
See the invisible,
believe the incredible
and receive the impossible

gold-logo.png

SOULFUL LIGHT

Wij geloven dat het gebruik van mooi licht en natuurlijke materialen in het interieur een bijzondere invloed heeft op onze ‘ mood ‘ en een gelukkige- en gezonde levensstijl. 

Waar jij persoonlijk ook in mag geloven:  Bij FÉ zijn we ervan overtuigd dat een ieders spiritualiteit gerelateerd is aan positieve emoties zoals welzijn, geluk en optimisme. Dat is wat we willen overbrengen en uitstralen met onze lamp! 

Verschillen inspireren ons. Daarom waarderen wij de perfectie in het onvolmaakte. 


De FÉ Crystal Selenite Lamp: Slow Design, met oog voor het creatieproces, het detail en met de missie om een ​​balans te vinden tussen natuur en design. Wij zijn er trots op om unieke- en niet-repeteerbare decoratie items te creëren, die persoonlijkheid, elegantie en karakter uitstralen. En die ontworpen zijn om van te genieten binnen jouw interieur! 

De Magie
gold-logo.png

DE MAGISCHE KRACHT VAN KRISTALLEN

Kristallen zijn ontstaan ​​toen de aarde werd gevormd en sindsdien zijn zij zich blijven ontwikkelen. Zij zijn het DNA van de aarde en in hun genetica vertellen ze ons over de miljoenen jaren van hun evolutie en de krachten die hen hebben gevormd.

Kristallen zijn visueel zeer aantrekkelijk, gewaardeerd om hun perfectie vanwege hun regelmatige interne structuur, maar altijd uniek in soort. Opaque, transparant of doorschijnend.  

Kristallen worden door alle beschavingen heen gewaardeerd om hun spontane schoonheid en het geloof dat ze magische krachten en helende eigenschappen bezitten. Zo werd in het oude Mesopotamië seleniet - het kristal van de FÉ- lamp - gebruikt om boze geesten af ​​te weren. 

 

Aan elk kristal met onderscheidende reflecties, kleuren en geometrie is een eigen betekenis en eigenschappen toegekend. Er wordt aangenomen dat de kristalstructuur in staat is om energie te absorberen, te behouden, te focussen en uit te stralen. 

Het is niet verwonderlijk dat er meer en meer fans zijn van de magische waarde van kristallen!

Kristallen worden vaak gebruikt voor het ‘ clearen ‘ van onze spirit en onze leefruimtes. Zij zouden jou kunnen helpen jouw intenties te ondersteunen. Seleniet, de witte quartz, wordt vaak gezien als de steen die staat voor puurheid, harmonie, protectie, balans, hoop en kalmte. Vandaar dat onze seleniet lamp ook zeer geschikt is voor meditatie. Met haar zogenaamde reinigende eigenschappen en zachte energie kan seleniet eventueel ook nog eens goed gebruikt worden om andere edelstenen te ontladen en op te laden. Het is dus een echte veelzijdige en inspirerende, creatieve‘ happy stone’ met bijzondere vibes, voor jou en jouw interieur!

Ongeacht of magische overtuigingen of mystieke krachten een echte basis hebben of niet, het is aan een ieders overtuiging om te geloven waar hij of zij zich goed bij voelt. 

Niet voor niets hebben wij gekozen om onze collectie Crystal Selenite lampen de naam ‘ FÉ ’ (faith) mee te geven. Jouw FÉ. 

 

Bij FÉ beschouwen we kristallen als geschenken van de aarde die we op onze manier kunnen gebruiken in ons leven en ons opnieuw te verbinden met de natuur. Wij geloven dat de kracht van een overtuiging kan creëren en als een overtuiging harmonie, welzijn of fascinatie kan schenken, zit er magie in!

FÉ, a magical collection. 

Duurzaamheid
gold-logo.png

DUURZAAMHEID

Bij FÉ geven wij om de plek waar we wonen en de footprint die we achterlaten. 
Daarom proberen wij het leven van onze klanten op een respectvolle en duurzame manier te verlichten. 

bottom of page