top of page

PROFESSIONALS, TEAM UP WITH US!

Heb jij een online- of fysieke winkel en zou je graag onze bijzondere FÉ Collectie aan jouw klanten willen kunnen aanbieden?

Of ben jij op zoek naar een exclusief natuurlijk vormgegeven detail voor jouw Interieurprojecten? 

 

Mooi! Van harte welkom! Laat het ons weten en stuur ons een berichtje via het mailadres hi@fequartz.nl onder vermelding van ‘ FÉ Professional ‘. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op! 

FÉ: SOULFUL LIGHT
Het FÉ team, dat samenwerkt met craftsmen uit Mexico, creëert met veel passie en aandacht voor de schoonheid van de details, een exclusieve collectie handgemaakte lampen van seleniet quartz. 

De tijdloze FÉ lamp met haar dynamische vormen en warme- en zachte licht is een  bijzonder accessoire dat ontworpen is om een personal touch te geven aan de decoratie en ambiance van het interieur. Rust, intimiteit, gezelligheid of een stukje happiness: de FÉ lamp straalt het allemaal uit!   
 

De FÉ lampen - stuk voor stuk uniek vormgegeven - zijn leverbaar in 3 categorieën: 


SMALL             1.5 tot 2.4 kg
MEDIUM          2.5 tot 3.4 kg

LARGE             3.5 tot 4.4 kg

FÉ IS UNIEK
Vanwege de diverse bijzondere kenmerken van seleniet varieert elk stuk kristal - zelfs van dezelfde grootte - wat betreft gewicht, vorm, structuur en kleur. Daarom is elk exemplaar uniek en onherhaalbaar qua design en worden de FÉ lampen per gewichtsklasse aangeboden.

IMG_9171.JPG
bottom of page