top of page

Beautiful Selenite

FÉ, een magische collectie. . .

Be in your happy place met de FÉ Lamp!


Elke handgecarvde kristallen selenietlamp uit de FÉ Collectie is een unieke vondst uit Mexico, die ontworpen is ter verlichting en decoratie van jouw interieur met natuurlijke schoonheid en harmonie.

Stuk voor stuk uniek qua karakter, tinten, gewicht, structuur en vormgeving.


The crystal of light by excellence

Seleniet staat bekend als de steen van harmonie, innerlijke rust en bescherming. Niet voor niets bevelen Feng Shui-specialisten deze kristallen lampen aan als harmonizer voor jouw omgeving.


Het is een gehydrateerd calciumsulfaat mineraal, in de vorm van delicate, gelaagde kristallen; over ontelbare jaren gevormd. De heldere quartz absorbeert en verspreidt het licht gemakkelijk, waardoor de fascinerende satijnachtige ' moon glow ' ontstaat.

Het verhaal gaat dat seleniet haar naam kreeg van de Griekse godin van de maan, Selênê, afgeleid van het oude woord Selas (licht).


Beautiful Selenite

De veelzijdige spirituele kristal die zou bijdragen aan. . .Deep Peace & Harmony

Naast dat zij zeer decoratief is, is deze ' engelensteen ' ook ideaal als nachtlampje & een fijn ondersteunend accessoire tijdens jouw meditatie of yoga sessies.A gem for you to relax with!

Plaats jouw betoverende FÉ Lamp , met haar warme- en zachte licht, in elke (droge) binnenruimte waar je sfeer wilt geven met ontspannende - en stimulerende energie. Door haar natuurlijke kleurenpalet en organische design zal zij subtiel inblenden. Met de speciale dimmer regel jij op elk moment zelf de door jou geliefde ambiance.


Shop hier de magische FÉ Collectie Natural Crystal Selenite Lamps

1 Comment


😍 wat een leuke, mooie mail. Het geeft een vrolijk en warm gevoel zoals jullie stenen ook zijn !

Like
bottom of page